Deinse burgemeester stuurt Club Brugge aandenken aan bekermatch

Karel De Meester, content editor bij Club Brugge, kreeg van burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) een duidelijke boodschap meer naar huis.
Anthony Statius Karel De Meester, content editor bij Club Brugge, kreeg van burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) een duidelijke boodschap meer naar huis.
De burgemeester van Deinze Jan Vermeulen (CD&V) heeft de spelers van Club Brugge een aandenken aan de bekermatch van woensdag 26 september geschonken. KMSK Deinze versloeg die dag thuis de landskampioen. “Met de boodschap ‘Never Forget Deinze’ (‘vergeet Deinze nooit’) zullen ook zij deze match nooit vergeten”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).

De Deinse burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) kreeg op dinsdag 2 oktober van Club Brugge een bak Brugse Zot als ‘aandenken aan een zotte Brugse avond’. Die avond vond plaats op woensdag 26 september in het Burgemeester Van de Wiele stadion in Deinze, waar SK Deinze landskampioen Club Brugge versloeg met 2-0 in de 1/16de finales van de Croky Cup.

De Bruggelingen kregen onmiddellijk een cadeautje terug. "De boodschap 'Never Forget Deinze!' zal voortaan bij elke thuismatch van Club Brugge het laatste zijn wat de spelers zien voor ze hun kleedkamer verlaten”, zegt Jan Vermeulen. “Het refereert naar de spreuk 'Never Forget Lierse', die in de Engelse stad Leeds doet denken aan 1971, toen Lierse hen onverwachts uitschakelde in de Europa League. De bak Brugse Zot zal ik delen met de mannen van Sfeergroep 818. Zij volgen iedere match van KMSK Deinze en verdienen wel eens een lekker biertje.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.