Exclusief voor abonnees

De tien grootste fietspadprojecten in 2020-2025

Deinze investeert meer dan 34 miljoen euro in nieuwe fietspaden

Schepen van Mobiliteit Bart Van Thuyne (CD&V), burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) en schepen van Openbare Werken Johan Cornelis (CD&V) bij het nieuwe fietspad langs de Gaversesteenweg, het laatste wapenfeit van 2019.
Anthony Statius Schepen van Mobiliteit Bart Van Thuyne (CD&V), burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) en schepen van Openbare Werken Johan Cornelis (CD&V) bij het nieuwe fietspad langs de Gaversesteenweg, het laatste wapenfeit van 2019.
De stad Deinze wil de komende zes jaar 130 miljoen euro investeren. De grootste hap uit dit investeringsbudget voor 2020-2025 gaat naar nieuwe fietspaden, namelijk 34.668.500 euro. Voor de aanleg van deze fietspaden ontvangt de stad 20.126.000 euro aan subsidies. Hieronder vind je een overzicht van de tien grootste fietspadprojecten die de komende legislatuur zullen worden gerealiseerd.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.