De Sterrebloem organiseert koffieconcert op Open Monumentendag

Leerlingen aan het ontbijtbuffet.
Anthony Statius Leerlingen aan het ontbijtbuffet.
Basisschool De Sterrebloem in Meigem kreeg dit jaar de kans om één van de stopplaatsen te zijn tijdens de Open Monumentendag op zondag 8 september. Ter ere daarvan organiseert de school een koffieconcert.

“Onze school is zondag doorlopend te bezichtigen van 10 uur ’s morgens tot 18 uur ’s avonds”, zegt coördinator Ellen De Dapper. “Ouders en begeleiders zorgen voor een rondleiding ter plaatse. Om deze bijzondere gelegenheid extra in de verf te zetten, luisteren we de dag sfeervol op met een koffieconcert. Daarvoor verzamelen we vanaf 14 uur op De Sterrebloem en een uurtje later geven Nicolas Duchatelet (zang en gitaar) en Bjorn Vandendriessche (viool) het beste van zichzelf. Nadien zorgen ook de kinderen van De Sterrebloem zelf voor een muzikaal intermezzo. Ondertussen kunnen alle aanwezigen genieten van een heerlijke kop koffie en huisgemaakt gebak.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.