De Gemaskerde Hand speelt Ge-Tic-t

De cast die de komedie 'Ge-Tic-t' zal spelen.
Foto ASD De cast die de komedie 'Ge-Tic-t' zal spelen.
Het theatergezelschap De Gemaskerde Hand laat binnenkort zijn zotten los op het publiek. Op zaterdag 4 februari gaat de komedie Ge-Tic-t in première in zaal Sint-Martinus in Petegem.

De Gemaskerde Hand waagt zich de komende weken aan het Franse boulevardstuk Toc toc (in het Nederlands ge-tic-t) van Laurent Baffie. De regie is in handen van Marc Houtekier. "Het stuk gaat over de beroemde psychiater dokter Stern, die mensen helpt bij het controleren en overwinnen van hun tics", zegt Marc. "In zijn wachtkamer komen Fred met zijn syndroom Gilles de la Tourette, Vincent met zijn cijfermanie, Blanche met haar smetvrees, Maria die altijd twijfelt of ze thuis alles goed heeft afgesloten en meer dan eens een beroep doet op de steun van God, Bob die nooit over lijnen durft stappen en Lili, die alles twee keer zegt, samen voor een langverwachte consultatie. Wanneer dokter Stern blijkt opgehouden te zijn op de luchthaven, worden ze hiervan op de hoogte gebracht door een kinky verpleegster. Daarop besluiten de patiënten om zelf een groepstherapie te organiseren, met hilarische gevolgen."


Er zijn voorstellingen op 4, 10, 11, 17 en 18 februari, telkens om 20 uur. Inschrijven is verplicht en dit kan via www.degemaskerdehand.be of 0475/45.02.09. Een ticket kost 9 euro. (ASD)