Dana Winner zingt in de Brielpoort

Dana Winner.
rv Dana Winner.
De Basketvrienden van Hansbeke halen op vrijdag 7 februari Dana Winner naar de Brielpoort in Deinze. De Vlaamse nachtegaal staat dertig jaar op de planken en dit viert ze met verschillende theatertours door Vlaanderen.

Dana Winner heeft ondertussen wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums verkocht en ze bracht al meer dan 250 eigen nummers uit. Haar carrière werd in 1989 gelanceerd met het liedje ‘Op het dak van de wereld’ en daarna scoorde ze nog hits met ‘De oude man en de zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’. In binnen- en buitenland woonden honderdduizenden mensen een uitverkocht optreden van haar bij. 

Op 7 februari staat ze voor de eerste keer in de Brielpoort in Deinze. De prijzen voor zitplaatsen variëren tussen de 28 en 41 euro en kunnen besteld worden via Ticketmaster, maar ook door een mailtje te sturen naar basketvrienden.hansbeke@hotmail.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.