Cycling Team Leerne schenkt 1.500 euro aan CAR Ter Kouter

De mannen van Cycling Team Leerne schonken 1.500 euro aan Wouter Carton van CAR Ter Kouter.
Anthony Statius De mannen van Cycling Team Leerne schonken 1.500 euro aan Wouter Carton van CAR Ter Kouter.

De sportievelingen van Cycling Team Leerne hebben 1.500 euro verzameld voor het Centrum voor Ambulante Revalidatie Ter Kouter in Deinze. 

"We zijn begin juni met een tiental leden de Mont Ventoux opgereden", zegt Hendrik Vergote. "Deze uitstap wilden we koppelen aan een goed doel en we hebben gekozen voor CAR Ter Kouter uit Deinze. Het geld komt van een koekjesverkoop en van sponsoring."

Het CAR Ter Kouter onderzoekt en behandelt baby’s, peuters, kleuters, kinderen, adolescenten en volwassenen op vlak van ontwikkeling, functies en gedrag. "We zijn de fietsers van Cycling Team Leerne enorm dankbaar", zegt Wouter Carton van CAR Ter Kouter. "Het geld wordt onder andere besteed aan therapeutisch spelmateriaal, sporttegels en een pyrogravure."

Meer info via www.terkouter.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.