Children At Risk serveert Indische maaltijd voor straatkinderen

Ingrid Sys met de straatkinderen in Kolkata.
rv Ingrid Sys met de straatkinderen in Kolkata.
De vzw Children at risk organiseert op zaterdag 16 maart een Indische maaltijd ten voordele van de zestien straatkinderen, die men opvangt in Kolkata. Iedereen is welkom in de school Viblo-Leieland in de Kouter in Deinze.

“Na het succes van vorig jaar kozen we opnieuw voor de traiteur The Indian Curry House uit Gent”, zegt Ingrid Sys, bezieler van Children At Risk. “De gasten worden verwelkomd met een aperitief om 19 uur. Inschrijven kan tot 7 maart door 24 euro (volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar) of 10 euro (kinderen van 6 tot 11 jaar) te storten op de rekening van Children at risk: IBAN BE46 9790 7983 4136. Kinderen onder 6 jaar eten gratis. Wie er niet kan bij zijn, kan je een maaltijd afhalen tussen 18 en 18.30 uur.”

Meer info via bruce.s@scarlet.be of www.childrenatrisk.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.