Carlos Alleene te gast in eigen interviewreeks

Carlos Alleene en Yves Van Durme.
rv Carlos Alleene en Yves Van Durme.
Een uur cultuur begint op zondag 13 oktober aan een nieuwe reeks en als eerste gast komt Carlos Alleene, een van de presentatoren aan bod. Hij zal door zijn collega-interviewer Yves Van Durme geïnterviewd worden over zijn boek Voor ik het vergeet.

Journalist-auteur Carlos Alleene haalt in het boek ‘Voor ik het vergeet’ niet alleen herinneringen op aan auteurs, maar evenzeer aan beroemde kunstenaars en artiesten die hij ontmoette. Daarnaast publiceerde hij ook onder meer boeken zoals ‘Schrijvers zijn ook maar mensen’, ‘Met gesloten vuisten’ (levensverhaal van Johan Verstreken) en ‘Een verschrikkelijk mooi leven’, een tweedelig werk over Roger Raveel. Daarnaast was Carlos ook mediaverslaggever en noteerde hij ijverig zijn anekdotes, beschouwingen en citaten voor eigen gebruik. 

Op zondag 13 oktober gaat hij om 11 uur in gesprek met Yves Van Durme in het Leietheater. De toegang is gratis en reserveren kan via www.leietheater.be/tickets.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.