Brieljant draait Bohemian Rhapsody

Jeugdhuis Brieljant draait Bohemian Rhapsody.
rv Jeugdhuis Brieljant draait Bohemian Rhapsody.
In het kader van de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie (IDAHOT) draait Jeugdhuis Brieljant op woensdag 15 mei de film ‘Bohemian Rhapsody’. De biografische film gaat over de Britse rockband Queen en zanger Freddy Mercury, die biseksueel was.

Bohemian Rhapsody is een ode aan de legendarische rockband Queen, hun unieke muziek en buitengewone zanger en frontman Freddie Mercury. Freddie Mercury, gespeeld door Rami Malek, vocht tegen stereotypen, trotseerde conventies en groeide zo uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film vertelt niet alleen over de bliksemsnelle opkomst van de band, hun revolutionaire geluid en Freddie’s solocarrière, maar ook over de hereniging en een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek.

De jongeren zijn in het jeugdhuis welkom vanaf 12 uur voor een kleine lunch. De film gaat van start om 13.30 uur. De inkom is gratis en de bezoekers krijgen ook nog popcorn en een gratis drankje.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.