Bejaard koppel net op tijd gewekt door rookmelders

Archiefbeeld ter illustratie.
Photonews Archiefbeeld ter illustratie.
Twee bewoners van een woning langs de Kouter in Deinze zijn in de nacht van zondag op maandag lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. Het huis van het koppel vatte in de vroege uurtjes vuur. Ze wisten dankzij hun rookmelders te ontkomen. 

Het was net geen 4 uur ‘s ochtends toen het koppel zeventigers dankzij hun rookmelder ontwaakte uit hun slaap. De garage van hun woning had vuur gevat. Het koppel raakte - met lichte rookintoxicatie - veilig uit het huis. 

Toen de brandweer ter plaatse kwam, was de brand al uitgeslagen. De pompiers hadden het vuur snel onder controle. “Een defecte koelkast veroorzaakte de brand”, weet de lokale politie. De bewoners werden uit voorzorg even naar het ziekenhuis gebracht. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.