Batjesmarkt blijft in Guido Gezellelaan

De gebuurtdekenij Guido Gezellelaan is klaar voor de Batjesmarkt van komende zaterdag.
Anthony Statius De gebuurtdekenij Guido Gezellelaan is klaar voor de Batjesmarkt van komende zaterdag.
De Batjesmarkt blijft voor haar 44ste editie op dezelfde locatie. Er was even sprak van een verhuis naar de Markt, maar de honderden kraampjes en festiviteiten zijn op zaterdag 6 mei zoal te vinden in de Guido Gezellelaan, de Kalkhofstraat en de Leiedam.

De gebuurtdekenij Guido Gezellelaan organiseert op zaterdag 6 mei voor de 44ste keer de Batjesmarkt. Vanaf 8 uur kunnen de bezoekers er op zoek naar 'batjes' of koopjes.


"Tijdens het snuisteren in de kraampjes kunnen de bezoekers ook genieten van heel wat animatie", zegt voorzitter Franky Taveirne. "Zo zijn er van 10 tot 18 uur doorlopend oldtimers te bezichtigen tussen de brug en de Gentstraat en de ropeskippers van The Handles en de Okra-dansgroep komen demonstraties geven. Er is ook muzikale straatanimatie door harmonie De rustende moeders, de kleinste alternatieve fanfare ter wereld. Tot slot zijn er vanaf 11 uur live muziekoptredens van de Deinse zanggroep Les amis de Charles, de vintage coverband Corre & The Bang en de coverband Tom de Bie & de Imkers."


Inschrijven voor de Batjesmarkt kan nog de dag zelf op het secretariaat in de Guido Gezellelaan 37 of via 09/386.10.33. Meer info via info@batjesmarkt.be en www.batjesmarkt.be. (ASD)