Astene Sas opnieuw open voor verkeer

De brug werd tijdelijk afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer.
Jan Vermeulen De brug werd tijdelijk afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer.
De ophaalbrug aan Astene Sas is opnieuw open voor alle verkeer. De schade die werd veroorzaakt door een aanrijding met een tractor werd hersteld en De Vlaamse Waterweg heeft de brug donderdagavond opnieuw opengesteld.

“De brug aan Astene Sas werd op woensdag 13 februari aangereden door een tractor”, zegt Karen Buyse van De Vlaamse Waterweg. “Het voertuig botste tegen een deksteen die loskwam en het wegdek van de brug omhoog forceerde. De burg was tijdelijk afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer maar ondertussen werden de nodige herstellingswerken afgerond. De verschoven deksteen werd terug op zijn plaats gelegd en de nodige las- en metselwerken werden uitgevoerd. De brug is sinds donderdagavond 21 februari opnieuw open voor al het verkeer.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.