Annelies Beck te gast bij Een uur cultuur

Annelies Beck.
rv Annelies Beck.
Tv-gezicht Annelies Beck is op zondag 28 april te gast bij de lezingenreeks ‘Een uur cultuur’. Deinzenaar Carlos Alleene zal Annelies in de raadzaal van dienstencentrum Leiespiegel interviewen in verband met haar boek Toekomstkoorts.

In 2016 ging de lezingenreeks ‘Een uur cultuur’ van start en ondertussen passeerden al heel wat spraakmakende gasten van diverse culturele achtergrond de revue. Ook in het voorjaar van 2019 werd de succesvolle reeks voortgezet en na Bruegelkenner Leen Huet en hoogleraar Geert Buelens is het de beurt aan Annelies Beck.

Annelies Beck debuteerde in de journalistiek bij het allereerste jeugdjournaal van Ketnet. Nadien stapte ze over naar Terzake, waar ze binnen- en buitenlandse reportages maakte, om vervolgens te presenteren, zowel voor televisie - De Zevende Dag en Terzake - als voor Radio 1. In 2011 debuteerde ze als auteur met ‘Over het Kanaal’, een roman over haar grootvader die tijdens het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog naar Glasgow is gevlucht. Haar nieuwe boek Toekomstkoorts speelt zich af in Brazilië waar door Belgische ondernemers een kolonie uit de grond wordt gestampt. 

Iedereen is welkom om 11 uur. De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht via cultuur@deinze.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.