10.000 euro aan cadeaubonnen te winnen

De vzw Deinze Winkelstad deelt tijdens de eindejaarsperiode 10.000 euro aan cadeaubonnen uit. Bij elke aankoop tussen 8 en 31 december ontvangt de klant een krasbiljet, waarmee hij of zij onmiddellijk ziet of er een prijs werd gewonnen.

Deinze Winkelstad laat de feestdagen niet zomaar passeren. Het thema van hun eindejaarsactie is 'Jij krast, Deinze Winkelstad verrast'."Bij elke aankoop tussen 8 en 31 december ontvangt de klant een krasbiljet", zegt centrummanager Chris Verghote.


"Waarop die onmiddellijk ziet wat hij of zij heeft gewonnen. Er zijn in totaal tweehonderd winnaars van Deinse cadeaubonnen, goed voor een prijzenpot van maar liefst 10.000 euro. De hoofdvogel is een bon van 1.000 euro. Deze actie is een win-winsituatie. De klanten maken kans op een cadeaubon - ook bij een kleine aankoop - en de handelaars zijn ook tevreden, want de cadeaubonnen worden terug gespendeerd bij de lokale handelaars."


Winnaars kunnen hun cadeaubon ophalen in dienstencentrum Leiespiegel uiterlijk op 31 januari 2018. De actie loopt zolang de voorraad van de krasbiljetten strekt en eindigt finaal op 31 december 2017. Meer info bij centrummanager Chris Verghote via chris.verghote@deinze.be, www.facebook.com/deinzewinkelstad en www.beleefdeinze.be. (ASD)