Muzikale zomer met Café Congé

De gemeentelijke jeugdraad pakt vanaf donderdag 29 juni weer met een reeks concerten uit. Met een gevarieerd en regionaal getint programma mikt Café Congé op een jong en minder jong publiek.


"Zestien jaar geleden werd het startschot voor het evenement gegeven in het Centrumpark, toen nog onder de noemer Parkconcerten," verduidelijkt jeugdconsulent Delphine Decock. "Drie jaar later werd deze benaming omgevormd tot Café Congé en verhuisde het gezellige muziekevenement naar de Statiekerk en d'Iefte. Dit jaar vinden de drie concerten plaats in de vertrouwde omgeving op de speelplaats van centrumschool De Beuk in de Sint-Amandusstraat."


"Ook dit jaar blijven alle optredens volledig gratis en is iedereen welkom vanaf 20 uur om zich te laten gaan op de dansvloer of om gezellig te genieten van een biertje. We starten op donderdag 29 juni met singer-songwriter Tramp. Hij brengt zowel eigen nummers als covers van bekende singer-songwriters. Daarna is het de beurt aan AB Nono. Deze coverband kan alle genres aan, speelde vorig jaar drie keer tijdens de Gentse Feesten en doet dat in 2017 nog eens over." Info: Jeugddienst Deerlijk, 056/77.44.32. (DRD)