ConXioN wint prestigieuze award

De Deerlijkse ICT-dienstverlener ConXioN mocht de Candefero EMEA Innovation & Transformation Partner Award 2017 mee naar huis nemen. Deze prestigieuze prijs van het ICT-analistenbedrijf Canalys wordt jaarlijks toegekend aan één partner uit Europa, het Midden-Oosten of Afrika.


ConXioN richt zich tot kleine en middelgrote ondernemingen en is gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die vlotte bedrijfsprocessen faciliteren zodat klanten zich volledig kunnen focussen op hun bedrijfsdoelstellingen. ConXioN is in 20 jaar uitgegroeid tot een stevige kmo met een 70-tal ICT-specialisten, gevestigd in Deerlijk en Ternat. Het bedrijf zet sterke prestaties neer, realiseert een omzet van 15 miljoen euro en kan bogen op sterke partnerships met onder meer HP, HPE, Microsoft, Cisco en Proximus.


Het is al de derde keer dit jaar dat ConXioN in de prijzen valt. Tijdens de Channel Awards 2017 in Brussel werd het bedrijf uitgeroepen tot 'Best SMB Reseller' en tot 'Best Integrator'. In Washington werd ConXioN gelauwerd door Microsoft Belux als 'Innovation Partner of the year'. (DRD)