Twintigste geschenkenbeurs van Oxfam De Pinte-Nazareth in OCP

De Oxfam Wereldwinkels van Nazareth en De Pinte organiseren een geschenkenbeurs.
rv De Oxfam Wereldwinkels van Nazareth en De Pinte organiseren een geschenkenbeurs.
De vrijwilligers van de Wereldwinkels van Nazareth en De Pinte organiseren dit weekend voor de twintigste keer een geschenkenbeurs. Deze beurs vindt plaats in het OCP in De Pinte.

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december vindt in OCP de jaarlijkse geschenkenbeurs van de Oxfam Wereldwinkels van De Pinte en Nazareth plaats. Je kan er terecht voor een drankje, een pannenkoek en een pop-up cocktailbar terwijl je kiest uit een ruim assortiment aan eerlijke voeding, handgemaakte producten, geschenkartikelen, juwelen en geschenkenmanden. 

Om het tienjarig bestaan van De Pinte FairTradeGemeente te vieren worden de klanten verrast met een geschenkje. Op de beurs wordt ook het werk ‘De Golf’ van Sofie De Schryver tentoongesteld. Sofie, een jonge inwoonster van De Pinte met een motorische beperking, is onder meer vrijwilliger bij de Oxfam Wereldwinkels. Met De Golf, haar afstudeerwerk aan de kunstacademie, klaagt ze de overconsumptie van plastieken speelgoed aan.

De deuren gaan open van 10 tot 18 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.