MJR TEAM zamelt bijna 70.000 euro in voor Kom op tegen Kanker

Het MJR Team van De Pinte.
rv Het MJR Team van De Pinte.
MJR Team De Pinte heeft bijna 70.000 euro ingezameld voor Kom op tegen Kanker. Tijdens het hemelvaartweekend zullen hun elf ploegen starten in de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker en zondagnamiddag passeren zij aan de kerk.

“Vijf renners gaan de 1.000 kilometer solo fietsen en de andere ritten worden verdeeld door de overige renners”, zegt voorzitter Erik Van de Velde. “De solorenners zijn dit jaar Filip Bradt, Rik Hofman, Tim Van de Velde, Peggy Meiresonne en Guy Dhondt. Het hele jaar door werden verschillende acties georganiseerd om aan de nodige fondsen te geraken. Het hoogtepunt voor de fietsers uit De Pinte wordt dit jaar de doortocht door hun eigen gemeente. Op zondag 2 juni zullen acht pelotons met meer dan duizend fietsers door de gemeente fietsen. De Pintse ploegen zullen om 14.50 en 15.14 uur voorbij fietsen. De supporters worden verwacht aan het Kerkplein om de renners aan te moedigen.”

Sinds de oprichting van MJR Team zes jaar geleden heeft de ploeg al meer dan 250.000 euro geschonken aan Kom op tegen Kanker. Enkele van hun acties zijn de verkoop van ontbijtpakketten, de truffelverkoop en de boomplantactie in het stadsbos. Meer info via www.mjrteam-depinte.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.