Gemeentebestuur wil uw mening weten

De gemeente plant verschillende overleg- en participatiemomenten.
rv De gemeente plant verschillende overleg- en participatiemomenten.
Het gemeentebestuur van De Pinte is opzoek naar de mening van haar inwoners. Daarom doet ze een oproep naar kandidaten voor de verschillende adviesraden die de gemeente rijk is.

De nieuwe bestuursploeg van De Pinte wil participatie ruimer aanpakken, enerzijds als rode draad doorheen de beleidsperiode, bij het vorm geven van het meerjarenplan, maar ook projectmatig. De gemeente zal haar inwoners vrijblijvend uitnodigen voor overlegmomenten of andere participatiemogelijkheden.

Ze doet ook een oproep naar kandidaten voor adviesraden. Geïnteresseerden kunnen intekenen voor thema’s zoals efficiënte en klantvriendelijke gemeentelijke dienstverlening, veiligheid, lokale economie en middenstand, sport, onderwijs en verkeer en mobiliteit. 

Wie eenmalig of langer zijn stem wil laten horen, kan zijn gegevens doorgeven via depinte.be/inspraak.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.