Een lekke fietsband? Dankzij deze bandenautomaat zit je zo weer in het zadel

Noël Van den Brande bij zijn bandenautomaat.
Anthony Statius Noël Van den Brande bij zijn bandenautomaat.
Fietsers met een lekke band kunnen vanaf nu terecht aan het Europaplein in De Pinte. Bij kapper en fietsfanaat Noël Van den Brande van Novelo vind je binnenbanden en buitenbanden in alle maten en dankzij een automaat zijn deze 24 uur op 24, zeven dagen op zeven beschikbaar.

Stel, je plant een gezellig fietstochtje op zondagochtend en je zit plots met een lekke band. Wachten tot maandag om je fiets te laten herstellen? Dat hoeft niet, want je kan in hartje De Pinte altijd een nieuwe binnen- of buitenband kopen bij Novelo. Naast het verhuren, verkopen en herstellen van fietsen pakt zaakvoerder Noël Van den Brande nu uit met een unieke bandenautomaat aan de selfservice-herstelstand.

“Je vindt er binnenbanden in alle maten, gaande van 12 tot 29 duim, en dit met verschillende soorten ventielen”, zegt Noël. “Daarnaast vind je ook heel wat soorten buitenbanden voor stads- en racefietsen, fietspompen en fietssleutels. Naast de automaat vind je alle tools om gemakkelijk zelf je band te vervangen. Voor een nieuwe binnenband betaal je 8 euro. Het grote voordeel is dat de automaat 24 uur op 24, zeven dagen op zeven beschikbaar is.”

Meer info via www.novelo.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.