Bushalte 76 verhuist vanaf september naar de Pintestraat

De bussen van De Lijn stoppen vanaf september niet meer in Polderbos, maar wel in de Pintestraat.
De Lijn De bussen van De Lijn stoppen vanaf september niet meer in Polderbos, maar wel in de Pintestraat.

De bussen van De Lijn op lijn 76 zullen vanaf september niet meer stoppen in Polderbos maar in de Pintestraat. De nieuwe halte bevindt zich ter hoogte van het Sociaal Huis en de bank. De halte in de Groenstraat, aan de kant van Polderbos 2, zal blijvend bediend worden. De reiswijziging zal ingaan op zondag 1 september. 

Meer info vind je via www.delijn.be.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Christina Rigolle

    Mensen komen van buurgemeenten die geen busverbinding hebben, met de auto die ze dan kunnen parkeren aan het OCP ! De Senioren waarvan er slecht te been zijn of minder goed zien, zijn goed met de halte aan het Polderbos-OCP-Bommelstraat. Ik begrijp de wijziging niet.

  • Luc Van Rysselberge

    Eigenlijk niet logisch deze halte dicht bij een gevaarlijk kruispunt dit ondanks zone 30....Dan zouden er 2 haltes zijn in de Pintestraat op korte afstand - 1 aan het rond punt? Als deze behouden blijft en het nieuwe op amper 300 meter.... De mensen van de service flats zullen dan vanaf september in de kou gelaten worden