Ticketverkoop gestart voor Bad Festival (met
2Fabiola en Belle Perez)

2 Fabiola
Bad Festival 2 Fabiola
Donderdag 25 april vindt in De Panne het Bad Festival plaats. Dat belevingsfestival voor mensen met een beperking combineert muziek met randanimatie en workshops. Al tien jaar trekt het evenement een volle tent. De zaterdag erna begint Festival aan Zee.

White Bird zal het Bad Festival openen. Die band draait vooral rond Bert Van Renne, die in 2013 meedeed aan The Voice van Vlaanderen. Belle Perez en 2Fabiola zijn de bekendste namen op de affiche. Il Sogno staat zoals elk jaar op het podium. Dat muziekensemble van het centrum voor mensen met een beperking De Lovie in Poperinge brengt akoestische muziek. In De Panne delen ze het podium met Trio Acoustique. De partyband SmashDance staat dan weer garant voor een muzikaal feest. De verkoop van de tickets, die 26,5 euro kosten, is gestart. Een extra topper is de festivalkermis waarvan de bezoekers van het Bad Festival tussen 11 en 13 uur gratis mogen genieten. De vzw Dranouter organiseert het evenement met de steun van Lions Club International, Toerisme De Panne, dagcentrum De Pelgrim en de Belgische Taks Shelter. Info: www.badfestival.be.

Belle Perez
Bad Festival Belle Perez
Il Sogno
Bad Festival Il Sogno
Smashdance
Bad Festival Smashdance
White Bird
Bad Festival White BirdReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.