Sidney en Els openen vernieuwd restaurant Imperial met mooie kinderhoek

Els Holvoet en Sidney Voet in de kinderhoek van restaurant Imperial in De Panne.
GUS Els Holvoet en Sidney Voet in de kinderhoek van restaurant Imperial in De Panne.
De opknapwerken in restaurant Imperial bij het Leopold I-monument in De Panne zijn achter de rug. Sidney Voet en Els Holvoet verwelkomen iedereen in de vernieuwde zaak van hun (schoon)ouders. Blikvanger is de kinderhoek.

Eddy Voet en Myriam Ryckman gingen op 1 mei op pensioen. Liefst 33 jaar runden ze restaurant Imperial met heel veel passie. Dat vuur hebben ze doorgegeven aan hun zoon Sidney en zijn vrouw Els. “We hebben de zaak een hedendaagse look gegeven”, zegt Sidney. “Met de brigade die ook actief was bij mijn ouders, zullen we het succesverhaal verder schrijven. De klassiekers van toen, zoals de menu’s en de kreeft, blijven op de kaart staan. Wij introduceren wel het concept van foodsharing.” En Els pikt in: “In Sint-Idesbald run ik de babyspeciaalzaak Bēbis. De inrichting van de kinderhoek in Imperial was dan ook een kolfje naar mijn hand. De ruimte waar je vroeger kon genieten van een glas whisky of een sigaar doet nu dienst als een leuke speelruimte. De Brugse artiest Wietse kleedde de muren kleurrijk aan met een jungle- en zeedecor. Er is een keuken en werkbank maar ook een televisie en Playstation. Omdat we merken dat de kinderen niet uit de ruimte zijn weg te krijgen, plaatsten we er een grote tafel waar ze lekker kunnen smullen van de gerechten die we hen serveren.” Sidney blijft naast het restaurant zijn bedrijf Flanders Eventmaker runnen en Els haar babyspeciaalzaak. De officiële opening van Imperial is na de zomer gepland.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerda Van De Pontseele

    Whaaw, wat fijn !! Van HARTE PROFICIAT met deze her-nieuwde IMPERIAL ! Wat een fijn idee, die originele kinderhoek ! Tot binnenkort hoor !