Schepen Janssens draait met duimen op podium AG Driedaagse: “een geheim teken voor mijn zoontjes”

Het 'geheime' teken van de schepen tijdens de podiumceremonie.
Gudrun Steen Het 'geheime' teken van de schepen tijdens de podiumceremonie.
Wie gisteren naar de prijsuitreiking van de AG Driedaagse Brugge-De Panne keek op Sporza zag schepen Wim Janssens van De Panne meermaals met zijn duimen draaien. Daar was een goede reden voor en vanavond zal hij dat opnieuw doen.

“Ik had mijn twee zonen Vic (12) en Arne (10) beloofd dat als ik op tv zou komen ik een geheim teken zou doen met mijn handen. Ik deed een interpretatie van de legendarische sketch van André Van Duin waarin hij een race-eend nabootste. Onder meer door die wielerwedstrijd zat mijn agenda propvol waardoor ik mijn kinderen nauwelijks heb gezien vandaar dit gebaar als teken dat ik wel aan hen denk. Staan zwaaien lag wat moeilijk maar de draaiende duimen waren duidelijk genoeg. Na de uitzending kreeg ik talrijke berichtjes van vrienden die zich afvroegen wat er met me aan de hand was. Vandaag rijden de vrouwen hun wedstrijd en ik zal mijn belofte ook dan weer nakomen.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.