Ruimere en comfortabele ontbijtruimte in hotel Cajou

Bruno Dequeecker en Chris Van Hee in de nieuwe ontbijtzaal van hun hotel Cajou
Benny Proot Bruno Dequeecker en Chris Van Hee in de nieuwe ontbijtzaal van hun hotel Cajou
De werken bij Cajou Hotels in De Panne zijn afgerond. Bruno Dequeecker en Chris Van Hee openen op woensdag 1 mei hun vernieuwde, veel grotere ontbijtruimte.

“We hebben twee kamers op het gelijkvloers gebruikt om onze ontbijtruimte uit te breiden”, zegt Bruno. “Zo is de capaciteit verhoogd van 35 naar 65 mensen. Het is niet alleen groter, maar er is ook extra lichtinval. Daarnaast investeerden we in ecologie. Ons afval staat in een nieuwe koelcel, zodat geurhinder geen kans meer krijgt. De terrassen zijn toegankelijk voor mindervaliden, omdat we ze verhoogd hebben en hellende vlakken hebben geplaatst. Het regenwater vangen we op in vier grote citernes van elk 15.000 liter. De helft van het sanitair gebruikt dat regenwater.” Bruno en Chris runnen in De Panne vier hotels. Naast Cajou met 28 kamers, zijn dat Maxim met 20 kamers, Europe met 29 kamers en Askoy met 6 kamers. Bruno groeide op in de horeca. Zijn ouders Arlette Debaenst en Gerard Dequeecker startten met hotel Europe. Voor de recente investeringen kreeg het koppel subsidies van Westtoer in het kader van het project Logies van de Toekomst en van Toerisme Vlaanderen. Naast zijn hotels zet Bruno zich ook in voor de lokale politiek als gemeenteraadslid en voor de Driedaagse Brugge-De Panne als voorzitter van de organisatie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.