Rook vult huis door defect aan vaatwas, bewoonster ontsnapt met kindje van 4 maanden

In een woning in de Moeresteenweg in Adinkerke vatte woensdag een vaatwas vuur. De bewoonster en haar kinderen konden de woning tijdig verlaten.
Davy Fotografie In een woning in de Moeresteenweg in Adinkerke vatte woensdag een vaatwas vuur. De bewoonster en haar kinderen konden de woning tijdig verlaten.
In de Moeresteenweg in Adinkerke is er woensdag rond 13.40 uur brand ontstaan in een woning. Op dat moment waren een vrouw en haar kinderen van 4 jaar en 4 maanden aanwezig. 

De bewoonster merkte rook op en spoedde zich met haar kinderen naar buiten. De brandweer kwam ter plaatse en ging de brand te lijf. Volgens de politie Westkust was de oorzaak een kortsluiting in een vaatwasmachine, die vooral voor hevige rook zorgde. De vrouw en haar kinderen werden opgevangen bij een vriendin in de buurt en het gezin werd later naar het ziekenhuis overgebracht ter controle. Het kindje van 4 maanden oud lag namelijk te slapen op de bovenverdieping en er was al rook opgestegen. Het kind was schijnbaar niet gewond. Het huis liep rook- en waterschade op, maar is niet onbewoonbaar. 

In een woning in de Moeresteenweg in Adinkerke vatte woensdag een vaatwas vuur. De bewoonster en haar kinderen konden de woning tijdig verlaten.
Davy Fotografie In een woning in de Moeresteenweg in Adinkerke vatte woensdag een vaatwas vuur. De bewoonster en haar kinderen konden de woning tijdig verlaten.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.