Exclusief voor abonnees

Noémie na vier maanden herenigd met haar vermiste ‘mirakelpony’: “Ik moest huilen van geluk”

Noémie Desanlis is herenigd met haar elf jaar oude pony Black.
Florian Van Eenoo Photo News Noémie Desanlis is herenigd met haar elf jaar oude pony Black.
De 15-jarige Noémie Desanlis heeft woensdagavond ‘gehuild van geluk', toen ze na vier maanden herenigd werd met haar 11 jaar oude pony Black. Het dier was meer dan 4 maanden vermist, nadat het op hol was geslagen in het natuurreservaat De Westhoek in De Panne. Al die tijd was er geen énkel spoor, tot een wandelaar woensdagnamiddag oog in oog met de pony stond. “We hadden intussen al ons oog op een nieuw paard laten vallen om Black te kunnen vergeten. Tot ik plots telefoon kreeg. Onze hereniging was zo intens”, glundert Noémie.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frans kwanten

  Zeer goed nieuws,geniet ervan .

 • ivan chtuka

  Heerlijk nieuws ,en nu nog meer genieten...

 • guido vermeyen

  Ik ken dat gebied, je kan er mooie wandelingen maken en het grenst aan Frankrijk, veel duinen; maar door de droogte geen water in vennen....gelukkig goed afgelopen voor pony en jonge dame.

 • Dagmar D'Hollander

  Vermoed dat de pony wel degelijk heeft overleeft in de natuur,je ziet dat aan het weinig vetreserve dat nog is overgebleven. Best mogelijk dat i zijn kopstuk en zadel heeft kunnen afwerken. Na een poosje gaat het materiaal meer en meer irriteren waardoor de pony meer inspanning zal gaan doen om er zich van te ontdoen.Het zadel is het moeilijkst los te krijgen,daarvoor gaan ze zich rollen tot het zadel breekt ,instinctief voelen ze aan hoeveel krachtinspanning daarvoor nodig is.

 • Luc Beckers

  Super liefde tussen dier en mens