Netwerken in een exclusief decor van oude en nieuwe wagens

Heel wat mooie wagens morgen op het LVZ-event op de parking bij Plopsaland
LVZ Heel wat mooie wagens morgen op het LVZ-event op de parking bij Plopsaland
Het Liberaal Verbond voor Zelfstandigen (LVZ) Westkust organiseert op dinsdag 21 mei op de parking van Plopsaland De Panne een Fleet Car Event. Je kan met een vijftiental automerken een testrit maken en ondertussen contacten leggen.

“We willen ondernemers van de Westkust op een gemoedelijke manier de laatste nieuwe modellen van de automarkt laten ontdekken”, nodigt voorzitter Klaas Van Laeren uit. “Het is ook de kans om nieuwe bedrijven te leren ontdekken. Ik denk maar aan ondernemingen die zich toeleggen op drones, elektrische fietsen en scooters. Uiteraard blijft onze topper het autogebeuren. Een vijftiental merken komen af waaronder Peugeot, BMW, Tesla, Mercedes, Volkswagen, Audi, Hyundai en Jaguar. Nieuw is de oldtimerfarm met Porsche, MG en Ferrari. Het is al uitkijken naar een testritje met al die bolides. We hopen zo onze lokale ondernemers dichter bij elkaar te brengen.” Wie wil komen, kan zich nog snel inschrijven via mail@lvzwestkust.be of jochen@j-club.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.