Na uitverkocht BAD Festival maakt De Panne zich op voor drie dagen muziek

BAD belevingsfestival op en rond het strand van De Panne
Benny Proot BAD belevingsfestival op en rond het strand van De Panne
Het bordje ‘uitverkocht’ hing vandaag donderdag uit aan het BAD Festival op het strand in De Panne. Vrijdag staat de eerste, muzikale avond Fu.ZEE op het programma en dit weekend is het tijd voor het gratis Festival aan Zee.

“Met 2.500 waren ze op het belevingsfestival BAD. Dat is een evenement voor iedereen, maar gericht op mensen met een beperking”, blikt communicatieverantwoordelijke Sofie Pauwels terug. “Op de Zeedijk richtten we een workshopboulevard in, uitgewerkt door leerlingen van West-Vlaamse secundaire en hogescholen. Extra plezier was er op de festivalkermis. Over de middag boden de foorkramers zelfs een gratis ritje aan. En uiteraard genoten de festivalgangers van een flinke portie muziek, met optredens van onder meer Barbara Dex, Belle Perez en 2Fabiola.”

De Panne is opgewarmd voor drie dagen muziek, te beginnen met het nieuwe evenement Fu.ZEE vrijdagavond vanaf 20 uur in de tent op het strand. De gemeente richt zich speciaal naar zijn eigen inwoners en tweede verblijvers. Outer met de Pannese Wanthanee Wadngam mag de concertavond op gang trekken. Daarna volgt een optreden van Geena Lisa en de Koninklijke Harmonie Ypriana. Dj Bob zorgt voor de afsluitende party. Zaterdag en zondag is het tijd voor het gratis Festival aan Zee. De toppers zaterdag zijn de Clement Peerens Explosition, De Jeugd van Tegenwoordig en #Likeme. Zondag is het uitkijken naar onder meer Paul Michiels, Laura Tesoro en 2Fabiola. De lokale jeugd sjort een speeldorp en de festivalkermis blijft het hele weekend staan. Check www.festivalaanzee.be voor het volledige programma.

Wat leuk: een ritje met de motor
Benny Proot Wat leuk: een ritje met de motor
De festivalkermis staat er nog het hele weekend
Benny Proot De festivalkermis staat er nog het hele weekend
Leuke muziek op het BAD festival
Benny Proot Leuke muziek op het BAD festival
2500 mensen genoten van de festivalsfeer op het strand
Benny Proot 2500 mensen genoten van de festivalsfeer op het strand
De foorkramers boden ‘s middags een gratis ritje aan op hun attractie
Benny Proot De foorkramers boden ‘s middags een gratis ritje aan op hun attractie
Een gezellige drukte op de Zeedijk
Benny Proot Een gezellige drukte op de Zeedijk
Er was veel te doen voor mensen met een beperking
Benny Proot Er was veel te doen voor mensen met een beperkingReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.