Mooie foto van de Noordzee gemaakt? Misschien pronkt die weldra in nieuwe expo

Arnout Hauben en zijn team tijdens hun tocht voor het programma 'Rond de Noordzee'. Ook van hen zijn beelden op de tentoonstelling in De Panne te zien.
Via Communicatie De Panne Arnout Hauben en zijn team tijdens hun tocht voor het programma 'Rond de Noordzee'. Ook van hen zijn beelden op de tentoonstelling in De Panne te zien.
Inwoners en tweede verblijvers van De Panne met een originele foto van de Noordzee: spits uw oren. De cultuurdienst zal de mooiste foto's selecteren voor de nieuwe expositie 'Rond de Noordzee', die loopt van 3 tot 28 juli in cultuurhuis De Scharbiellie. 

Op die expo zullen ook beelden te zien zijn uit het gelijknamige Eén-programma waarin Arnout Hauben met zijn kameraden rond de Noordzee trok. Arnaut, cameraman Philippe en drone-man Ruben maakten een tocht langs honderden dorpjes en door acht landen. 

Inzendingen zijn tot 17 juni welkom. Deelnemers bezorgen aan de cultuurdienst een afdruk van de foto op A3-formaat en een digitaal exemplaar. Uit alle inzendingen zal een jury er vijftien selecteren. Meer info via cultuur@depanne.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.