Liefst zeven auto’s doelwit van inbraak

Illustratiebeeld.
Thinkstock Illustratiebeeld.
In De Panne werd in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken in liefst 7 geparkeerde voertuigen. Er werden allerhande spullen gestolen. De politie had de handen vol met alle vaststellingen.

De eerste melding kwam woensdagmorgen binnen uit de Sint-Elisabethlaan. Daar werd ingebroken in een geparkeerde vrachtwagen, een Renault Clio en een Fiat Doblo. Uit de vrachtwagen is een GPS en rugzak ontvreemd en uit de Fiat Doblo bleken werkgereedschappen gestolen. De Clio werd overhoop gehaald, maar daar is geen buit gemaakt. Wat later kwam nog drie meldingen uit de L. Maskenslaan. Ook een Renault Mégane, een Opel Meriva en een Peugeot 3008 bleken een doelwit. Uit de Renault verdween een batterijlader van een laptop en uit de Peugeot een aktetas. Uit de Opel verdween niets, maar de auto was doorzocht.

Tot slot werd ook in de Duinenstraat toegeslagen, in een BMW. Een GPS en enkele kleine spullen bleken verdwenen. De politie startte een onderzoek op, onder meer op basis van camerabeelden en een buurtbevraging.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.