De Panne verwelkomt eerste Belgisch kampioenschap broodpudding maken

Breng zaterdag tussen 13.30 en 15.30 uur jouw zelfgemaakte broodpudding binnen bij bezoekerscentrum Duinpanne in De Panne
GUS Breng zaterdag tussen 13.30 en 15.30 uur jouw zelfgemaakte broodpudding binnen bij bezoekerscentrum Duinpanne in De Panne
Maak je op voor de allereerste editie broodpudding maken in De Panne. Breng nu zaterdag jouw zelfgemaakte broodpudding mee naar het natuurfestival bij het provinciale bezoekerscentrum Duinpanne en waag jouw kans.

Wat zijn de voorwaarden? Je maakt de alcoholvrije broodpudding thuis. Het gebak moet ongeveer 200 gram wegen. Een jury zal alle creaties proeven en beoordelen. Om 17 uur weten we wie de Belgisch kampioen is. “Het thema van de twaalfde editie van het natuurfestival is ‘Het is nog ol nie noar de wuppe’. Om het probleem van de voedselverspilling aan te kaarten bedachten we dit kampioenschap”, duidt gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe. Je inschrijven kan zaterdag tussen 13.30 en 15.30 uur. Het natuurfestival zelf start om 13.30 uur en is gratis. Gezinnen kunnen kiezen voor een resem workshops. Laat je kinderen genieten van een rit op de draaimolen, leef je uit als ridder of jonkvrouw en zet je beste beentje voor tijdens de zakkenrace. Doorlopend zijn er optredens en begeleide wandelingen. Bijzonder is de silent disco, het feestje waarbij je met de koptelefoon op zelf kiest op welke muziek je danst. Check www.west-vlaanderen.be/natuurfestival.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.