Dag kustschlagerfestival nu al volledig uitverkocht dankzij Willy Sommers

Dieter Bruneel van Neptunus Pro en Nathalie Van Geluwe van Plopsaland zijn tevreden over de succesvolle voorverkoop
Neptunus Pro Dieter Bruneel van Neptunus Pro en Nathalie Van Geluwe van Plopsaland zijn tevreden over de succesvolle voorverkoop
Elke woensdag in september vindt in het Plopsa Theater in De Panne zoals elk jaar het kustschlagerfestival plaats. Voor het eerst is er nu al één dag helemaal uitverkocht. Voor de overige drie zijn er nog wat tickets verkrijgbaar.

“Nog nooit eerder hadden we zo vroeg al ons bordje ‘uitverkocht’ nodig”, lacht organisator Dieter Bruneel van Neptunus-Pro. “Voor het optreden van Herbert en Willy Sommers op 11 september zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar. Voor de overige dagen wel. Op 4 september zijn dat Micha Mara en De Romeo’s, 18 september Frank Galan en Laura Lynn en 25 september David Vandyck en Luc Steeno. De Middelkerkse artiest Paul Bruna treedt de vier namiddagen op. Wie een ticket heeft, kan daarmee een hele dag in Plopsaland rond kuieren. In het begin spraken we vooral senioren aan maar we merken dat nu ook twintigers en dertigers de weg vinden naar ons festival. Het Vlaamse lied spreekt een ruim publiek aan. We bieden de sfeer van een echt festival met het comfort van een concert en die combinatie werkt.” De show van drie uur start om 14 uur, het pretpark is vanaf 10 uur open. Een ticket kost 18 euro in voorverkoop. Info: www.kustschlagerfestival.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.