Daarom draaide schepen Wim Janssens met zijn duimen op het podium van de Driedaagse Brugge-De Panne

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Wie gisteren naar de prijsuitreiking van de AG Driedaagse Brugge-De Panne keek, zag schepen Wim Janssens van De Panne meermaals met zijn duimen draaien. Daar was een goede reden voor, en vanavond zal hij dat opnieuw doen.

“Ik had mijn twee zonen Vic (12) en Arne (10) beloofd dat als ik op tv zou komen ik een geheim teken zou doen met mijn handen. Ik deed een interpretatie van de legendarische sketch van André Van Duin waarin hij een race-eend nabootste. Onder meer door die wielerwedstrijd zat mijn agenda propvol waardoor ik mijn kinderen nauwelijks heb gezien vandaar dit gebaar als teken dat ik wel aan hen denk. Staan zwaaien lag wat moeilijk, maar de draaiende duimen waren duidelijk genoeg. Na de uitzending kreeg ik talrijke berichtjes van vrienden die zich afvroegen wat er met me aan de hand was. Vandaag rijden de vrouwen hun wedstrijd en ik zal mijn belofte ook dan weer nakomen.”

.
videostill .Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.