Astrid Lafaut naar finale Miss Exclusive

Astrid Lafaut (17) kreeg een gouden ticket tijdens een casting in Brussel.
Benny Proot Astrid Lafaut (17) kreeg een gouden ticket tijdens een casting in Brussel.
Astrid Lafaut (17) uit De Panne veroverde het gouden ticket voor de finale van Miss Exclusive op 25 januari in Knokke. Niet evident als je weet dat Astrid nochtans niet blaakt van het zelfvertrouwen. 

Astrid studeert public relations en onthaal aan de erkende privéschool Leerwijzer in Oostduinkerke. Daar richten ze zich op jongeren die in het klassieke onderwijs niet aan hun trekken komen. Dat gaat zowel om mensen met leermoeilijkheden als om zij die geen motivatie of zelfvertrouwen hebben of die door topsport niet naar het normaal onderwijs kunnen. “Ik zit in Oostduinkerke op internaat en heb mijn draai gevonden in deze school”, reageert Astrid. “Ik ben onzeker over mezelf . Net daarom doe ik mee aan Miss Exclusive. Ik ben ook geïnteresseerd in alles wat met mode te maken heeft. Na een casting in Brussel kreeg ik meteen een gouden ticket. Daarmee mocht ik rechtstreeks naar de finale. Door de intensieve voorbereiding naar dat moment is mijn karakter veranderd. Ik ben verplicht om met mensen te spreken en mijn grenzen te verleggen. Voor mij is de verkiezing nu al geslaagd.” Mama Inge Cloet uit De Panne en papa Koen Lafaut uit Hondschoote supporteren alvast voor hun dochter. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.