Sunparks De Haan bouwt volledig nieuw dak op subtropisch zwembad

Benny Proot
In Sunparks in De Haan zijn momenteel ingrijpende werken bezig aan het subtropisch zwembad, vooral aan de dakkoepel. Er komen ook een nieuw buffetrestaurant en een snackbar. Intussen zijn verder al 359 van de 519 vakantiehuizen in het park opgefrist.

Sunparks is momenteel bezig met werken aan het recreatiecentrum. Het vakantiepark is gesloten tot 14 november om die renovatie te kunnen uitvoeren. In die periode wordt het dak van het zwembad volledig vernieuwd en worden ook de kleedkamers aangepakt. Voor het dak werden ’s nachts - onder politiebegeleiding - spanten aangevoerd met twee vrachtwagens van elk 35 meter lang, 3,55 meter breed en 44 ton zwaar. De werken aan het dak springen het meest in het oog, maar ondertussen komen er in de centrale faciliteiten ook een nieuw buffetrestaurant en een snackbar. Daarnaast krijgt het winkelgedeelte nog een make-over. 

Sunparks De Haan vernieuwt momenteel hun subtropisch zwembad
Rv Sunparks De Haan vernieuwt momenteel hun subtropisch zwembad

De voorbije jaren werd al sterk ingezet op het vernieuwen van de vakantiehuizen. Zo zijn tot al 359 van de 519 in het nieuw gestoken. Het park heropent de deuren op vrijdag 15 november. Op www.sunparks.com wordt nu al reclame gemaakt voor de vernieuwde huisjes met een kleurrijk interieur, meer comfort en nog altijd gratis toegang tot Aquafun en Kids World.

Sunparks werd in 2007 overgenomen door Pierre & Vacances, het moederbedrijf dat ook achter Center Parcs zit. Begin 2011 werd de naam ook even gewijzigd naar Center Parcs, maar daar werd later op terugkomen. Zo zijn er nog drie parken onder naam Sunparks in België: De Haan, Oostduinkerke en Kempense Meren.

Benny ProotReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.