Scoutsleider (21) uit De Haan overleden na val tijdens boottochtje in Bulgarije

Het incident gebeurde in Varna.
google Het incident gebeurde in Varna.
Een 21-jarige scoutsleider uit De Haan is begin deze week om het leven gekomen in Varna,  een kuststad aan de Bulgaarse Rivièra. Dat wordt bevestigd aan onze redactie door Buitenlandse Zaken. 

Cyriel Put verbleef er samen met enkele vrienden op een jacht, toen hij maandagnacht even na 2 uur ten val kwam en in het water belandde. Zijn vrienden verwittigde de reddingsdiensten die meteen ter plaatse kwamen. Pas een dag later konden ze het lichaam lokaliseren. Voor Cyriel kwam alle hulp echter te laat. De precieze omstandigheden zijn niet helemaal duidelijk. De jonge twintiger was scoutsleider bij Noordland in Bredene en was een graag geziene figuur. Bij de scouts komt het nieuws hard aan en kwamen ze dinsdagavond samen om de dood van hun leider te verwerken. Voorlopig willen ze liever geen commentaar geven op het overlijden. Ook de familie wenst niet te reageren. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • zina riffia

  Rust zacht Cyriel, veel sterkte aan de nabestaanden.

 • Daan Pieters

  Verschrikkelijk. Wie heel veel doet kan ook eens iets misdoen. Een doender, een echte scout, rust zacht. Veel sterkte aan de familie

 • christophe perdu

  Heel veel sterkte aan de familie en vrienden!

 • Elisa deJong

  Wat erg... alle sterkte, zo jong nog, vreselijk