IN BEELD: De winter in De Haan kleurt eco

Een grote haan verwelkomt bezoekers in De Haan
LBB Een grote haan verwelkomt bezoekers in De Haan
In De Haan zijn de twee winterevenementen in De Haan en Wenduine van start gegaan. Ook de vernieuwde kerstverlichting met een grote haan om bezoekers te verwelkomen brengt wat kleur in deze donkere periode.

De gemeente koos bewust voor twee ecologische schaatspistes van de firma Glice. Voor de bezoekers is het even wennen, maar tijdens een demonstratie kunstschaatsen en ijshockey werd alvast getoond dat het allemaal kan. Sam, Fara, Britt en Ashley uit De Haan en Blankenberge amuseerden zich wel op de schaatspiste in De haan, maar het is niet helemaal hetzelfde. “Het is wel leuk en we begrijpen dat het milieuvriendelijker is, maar ik mis toch wel een beetje de charme van het echte ijs.” Er is een schaatspiste op de markt van Wenduine met een chalet. In Park Potinière werd ook een schaatspiste geplaatst in combinatie met kraampjes en een chalet.

Het gemeentehuis werd in een kleurrijk jasje gestoken
LBB Het gemeentehuis werd in een kleurrijk jasje gestoken
LBB
LBB
LBB
LBB
LBB
LBB
LBB
LBB
LBB1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Patrick Deceuninck

    Mooi,maar van kerstsfeer geen sprake