Huis van het Kind organiseert Buikjes en (B)engels, een groot baby- en peuterevenement

Getty Images/Stockfoto
Op 12 oktober organiseert Huis van het Kind De Haan een info- en belevingsbeurs voor jonge en aanstaande ouders en kinderen tot en met 3 jaar in het Wielingencentrum in Wenduine.

Op Buikjes en (B)engels zullen ouders, kinderen en zwangere koppels deel kunnen nemen aan maar liefst 15 gratis workshops, demonstraties en infosessies. Er zijn ook infostanden van de verschillende partners, een tweedehandsbeurs en er wordt de hele dag kinderanimatie voor de allerkleinsten voorzien. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met lokale en bovenlokale partners zoals Kind en Gezin, Gezinsbond, Wit-Gele Kruis, Expertisecentrum kraamzorg de Wieg, Christelijke mutualiteit, Vormingplus, Felies, Mums & Bubs en Musica. Ouders die willen deelnemen schrijven zich best vooraf in via info@kelle.be om zeker te zijn van hun plaats. Het aanbod vind je terug via de Facebookpagina van Huis van het Kind De Haan.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.