Groot waterlek tijdens werken aan N34: rijbaan in beide richtingen afgesloten

Waterlek N34
rv Waterlek N34
Tijdens boringswerken aan de wegwerkzaamheden in Wenduine is de waterleiding geraakt, waardoor een groot lek ontstaan is. 

Als gevolg hiervan is de N34 in Wenduine aan de Manitoba in beide richtingen afgeslotenAlles wordt in het werk gesteld om het lek zo snel mogelijk te dichten. Watermaatschappij Farys is bezig met de herstelling. Er is een toevoerleiding geraakt, maar dit heeft geen impact op de waterbevoorrading van de omwonenden. Men kan leidingwater normaal gebruiken. Daarna moet nog beoordeeld worden of de tijdelijke weg waarover het verkeer voordien verliep nog stabiel genoeg is. De politie roept de weggebruikers op om het stuk N34 tussen Blankenberge en Wenduine te mijden en de N9 (Oostendse Steenweg/Brugse Baan) te nemen.

Waterlek N34 Wenduine
rv Waterlek N34 Wenduine
Waterlek N34 Wenduine
rv Waterlek N34 WenduineReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.