Drie auto’s slippen in kwartier tijd op zelfde plek

Ongeval Bredene/De Haan
rv Ongeval Bredene/De Haan
Door de winterse neerslag blijft het verraderlijk rijden op onze wegen. Deze voormiddag zijn er een aantal ongevallen gebeurd in de politiezone Bredene/De Haan. De politie roept nogmaals op extra voorzichtig te zijn.

In Klemskerke deden zich kort na elkaar drie ongevallen voor in de Dorpsstraat nabij het tankstation. Om 6.10 uur slipte een Volkswagen Transporter, bestuurd door een 25-jarige Wingenaar, twee houten paaltjes van een verkeersgeleider omver. Even later begon op dezelfde plaats een Audi bestuurd door een 46-jarige Ichtegemse ook al te slippen. Zij kon een aanrijding met het eerste voertuig niet vermijden. De Volkswagen werd tegen een boom geduwd. Nog wat later, om 6.25 uur, kon een een 27-jarige Gistelnaar, opnieuw op dezelfde plaats, niet vermijden dat hij op zijn beurt met zijn Ford Transit de Audi aanreed. Een soort kettingbotsing in drie etappes dus. Tijdens de politietussenkomst kwam het ei zo na nog tot een vierde ongeval. Een voorbijrijdend voertuig gleed weg in de richting van een van de politiemensen, die nog net op tijd kon wegspringen. 

In Bredene slipte omstreeks 4.45 uur een Hyundai vanop het kruispunt met de Sluizenstraat rechtdoor het struikgewas in. De 31-jarige Bredenaar die het voertuig bestuurde kwam er met de schrik vanaf.  In de Duinenstraat in Bredene slipte ter hoogte van de Frankrijklaan om 7.50 uur nog een 35-jarige Roemeen met een Mercedes. Hij reed daarbij drie houten paaltjes omver. Er raakte niemand gewond. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.