Daders van zwaar zinloos geweld zijn jongeren
uit het Antwerpse

Matthias Lucker uit De Haan werd samen met twee vrienden het slachtoffer van zinloos geweld.
Facebook Matthias Lucker uit De Haan werd samen met twee vrienden het slachtoffer van zinloos geweld.
De politie Bredene/De Haan bevestigt dat de daders van het zinloos geweld in Wenduine op zaterdagavond zijn geïdentificeerd. Drie jongeren werden zonder reden langs achter aangevallen. Een van hen, Matthias Lucker (20) uit De Haan, liep een gebroken tand en een gescheurde lip op.

“De daders blijken vijf jongeren uit het Antwerpse, allen tussen de 18 en 20 jaar oud", duidt commissaris Dennis Goes. “Ze worden verdacht van opzettelijke slagen en verwondingen en zijn uitgenodigd voor verhoor. Het onderzoek loopt. Ook de slachtoffers zullen nog eens verhoord worden”, aldus de commissaris. Het incident gebeurde rond 4.30 uur ‘s nachts. Slachtoffer Matthias Lucker kwam met zijn hoofd tegen een bloembak terecht en werd na de feiten verzorgd in het ziekenhuis. Zijn vrienden kwamen er vanaf met een blauw oog en hoofdpijn. Het gaat om een geval van puur zinloos geweld.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.