Uur aanschuiven voor paling in ‘t groen uit Siphon in Damme: “Maar dat hebben we ervoor over”

De rij was lang aan restaurant Siphon.
rv De rij was lang aan restaurant Siphon.
Kerstavond, dat is niet alleen urenlang in de keuken staan, maar soms ook urenlang in de rij. Wie bestellingen kwam ophalen in het bekende restaurant Siphon in Damme, had dinsdag engelengeduld nodig.

“We hebben een uurtje staan aanschuiven”, vertelt Steven Lambert, één van de klanten van Siphon. “Maar dat hebben we er wel voor over. We laten het dubbel zo goed smaken.” Restaurant en traiteur Siphon in Damme is natuurlijk bijzonder bekend om haar paling in ‘t groen, maar dat was lang niet het enige gerecht dat je kon bestellen. Ook fazant, kreeft en coq au vin waren bijzonder populair. Het was nooit eerder zo druk bij Siphon op de dag van kerstavond. Ook op oudejaarsavond én nieuwjaarsdag komen klanten hun gerechten afhalen. Wie er honger van kreeg, is eraan voor de moeite. Afhalen is op die dagen al niet meer mogelijk door de drukte.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jacques Deceuninck

    Kook liever zelf thuis