Exclusief voor abonnees

Tandarts die 16 vrouwen aanrandde, mag gewoon weer aan de slag. Slachtoffers verontwaardigd: “We willen een straf, geen centen”

De 36-jarige tandarts uit Damme betastte de vrouwen tussen 2016 en 2017 tijdens consultaties in zijn praktijk.
RV De 36-jarige tandarts uit Damme betastte de vrouwen tussen 2016 en 2017 tijdens consultaties in zijn praktijk.
Een West-Vlaamse tandarts is schuldig bevonden aan de aanranding van 16 vrouwen, maar krijgt geen straf. Van het ministerie van Volksgezondheid mag hij ook zijn job blijven uitoefenen. Zijn slachtoffers reageren vol ongeloof. "Hij komt ervan af zonder meer. Onbegrijpelijk." Professor Seksueel Strafrecht Liesbet Stevens begrijpt hun verontwaardiging.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu40 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eno de strandzanger

  Schuldig maar geen straf. Wat een heerlijke gerechtsvariant.

 • marijke boulet

  België het land van 2 maten en 2 gewichten , Bart de Pauw en vele anderen worden zonder enig bewijs dadelijk ontslagen en hun leven vernield , anderen zoals deze tandarts zijn veroordeeld en hebben de feiten bekend en krijgen geen straf .

 • Regis Desmet

  Misdaad loont in t westen en zoek in hun politici geen partner want als t heet word laten ze u vallen als een steen, het beschamender en beschamender om EU burger te zijn waar wie zijn rekeningen betaald als uitschot behandelt word en criminelen de vriendjes zijn

 • Bern Vermeulen

  In plaats van zo te reageren, blijf er gewoon weg en doe je verhaal aan iedereen, de zaak lost zichzelf op als die persoon geen klanten meer heeft.

 • Victor OOMS

  Typisch Belgisch gerecht,bescherming van de criminelen en de slachtoffers:trek uw plan. Is er nu niets of niemand die aan deze situatie durft of mag raken? Blijven deze heren rechters altijd buiten schot en ongenaakbaar?Democratie op zijn Belgisch.