Nieuwe uitbating voor Stiltehoeve Metanoia: Footstep biedt plaats voor meetings en feesten aan

Moerkerke stiltehoeve
Benny Proot Moerkerke stiltehoeve
Er is een nieuwe uitbating voor Stiltehoeve Metanoia in Moerkerke. Footstep neemt over van Bond zonder Naam. Onder de nieuwe naam De Grote Wateringe biedt Footstep ruimte voor meetings, feesten, rouwmaaltijden en logies aan.

Footstep is een Brugs maatwerkbedrijf dat gegroeid is uit een samensmelting van Arcotec en Loca Labora. Het zet mensen aan het werk, die een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben. Naast een afdeling waar er garnalen gepeld worden, baat het bedrijf onder meer het hotel Roodhof in Oostkamp en twee cafetaria’s van kinderboerderijen in Assebroek en Torhout uit. Voorts doen ze ook groenonderhoud op bedrijventerreinen, is er een afdeling metaal en worden er kruiden gekweekt in Bulskampveld. Nu komt daar dus de uitbating van Stillehoeve Metanoia bij, waar je terecht kan voor meetings, feesten, rouwmaaltijden en logies op een prachtige locatie.

Opendeurdag

De Grote Wateringe doet ook catering op maat, met lokale, verse producten op het menu. “Of het nu in bedrijfs- of familieverband is, we willen mensen tot rust laten komen in de natuur, middenin de Damse Polders”, klinkt het bij de directie. 

Reserveren kan nu al op www.degrotewateringe.be, op zondag 31 maart houdt De Grote Wateringe een opendeurdag. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.