Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Mozkito

Crossmotor in beslag genomen na achtervolging

Genk/Zutendaal/houthalenDe politiezone CARMA heeft zaterdag op meerdere locaties in de gemeenten Genk, Houthalen-Helchteren en Zutendaal controles uitgevoerd.

 1. FOTOREEKS Red Lions doen KMTHC juichen: “Goud aangrijpen om verder te groeien”
  Hombeek

  FOTOREEKS Red Lions doen KMTHC juichen: “Goud aangrijpen om verder te groeien”

  Gejuich, gespring, zelfs rondvliegende stoelen. De overwinning van de Red Lions in de bloedstollende finale van het mannenhockey op de Olympische Spelen zorgde donderdag voor complete euforie bij de KMTHC. Goud!, en dat wil de club smeden als het heet is, met initiaties voor de jeugd en een G-sportwerking. De afgelopen tien jaar verdrievoudigde het aantal hockeyspelers al, de club gelooft nog veel meer sporters te kunnen bekoren. Al is daar wel meer ruimte voor nodig.
 2. Rupelstreek blijft massaal hulpgoederen inzamelen voor slachtoffers van waterramp: “Vooral nood aan schoonmaakproducten, gereedschap en droge voeding”
  Boom

  Rupel­streek blijft massaal hulpgoede­ren inzamelen voor slachtof­fers van waterramp: “Vooral nood aan schoonmaak­pro­duc­ten, gereed­schap en droge voeding”

  De eerste schok na de waterramp in Wallonië ligt achter ons, maar de nood aan hulp is nog altijd heel groot. Met de organisatie Rupelstreek Helpt wil Bomenaar Danny Van Rompaey (49) alvast mee zijn steentje bijdragen. Samen met een tiental vrijwilligers is hij volop in de weer met het inzamelen en het verdelen van hulpgoederen. “Dit is zeker geen kortetermijnproject.”