Priscilla Vervecken (links) werd op 15 juni 2007 vermoord door Carolien V.L.
Volledig scherm
PREMIUM
Priscilla Vervecken (links) werd op 15 juni 2007 vermoord door Carolien V.L. © RV/Photonews

Carolien V.L. vermoordde liefdesrivaal en trouwde daarna met lief van haar slachtoffer: “Veertien jaar later is ze nog altijd een zielloos monster”

TURNHOUTExact veertien jaar geleden stond de wereld stil in Turnhout. De 25-jarige Priscilla Vervecken werd koelbloedig vermoord op café, omdat ze de naam van haar nieuw lief had laten tatoeëren op haar buik. Datzelfde lief trouwde nog voor het assisenproces met de moordenares van het slachtoffer. In de gevangenis beviel ze ook van zijn kind. Wat Carolien V.L. de jaren nadien uitspookte, tart nog veel meer de verbeelding. “Een stuk onkruid", getuigt Betty Vervynck, mama van slachtoffer Priscilla. De nabestaanden houden hun hart vast voor volgend jaar, wanneer Carolien V.L. opnieuw alle vrijheid krijgt.

 1. Twee auto’s botsen aan Baverstraat: twee lichtgewonden
  Tongeren

  Twee auto’s botsen aan Baver­straat: twee lichtgewon­den

  Tussen 13 en 14 uur vanmiddag is het tot een botsing gekomen tussen twee wagens aan de Baverstraat in Tongeren, ter hoogte van het kruispunt met de Molenweg. Zwaargewonden vielen er gelukkig niet, maar twee personen werden wel uit voorzorg overgebracht naar het nabijgelegen ziekenhuis. Doordat de wagens de weg versperden, was de politie genoodzaakt om de rijbaan in beide richtingen tijdelijk af te sluiten. Het verkeer moest bijgevolg omrijden via de Molenweg. De twee voertuigen zijn inmiddels opgehaald door een takeldienst.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Slachtoffer ziet 2.000 euro van rekening verdwijnen door valse mail: politiezone CARMA roept op tot waakzaamheid
  Genk

  Slachtof­fer ziet 2.000 euro van rekening verdwijnen door valse mail: politiezo­ne CARMA roept op tot waakzaam­heid

  De politiezone CARMA kreeg afgelopen dinsdag een aangifte binnen van oplichting door middel van een valse mail die zogenaamd vanuit de overheidsinstelling Agentschap Zorg en Gezondheid verstuurd werd. In de mail werd gevraagd om een “urgent document in My e-Box” te bekijken, waar men persoonlijke covid-informatie kan raadplegen. Het slachtoffer uit Genk dat aangifte deed, zag liefst 2.000 euro van de rekening verdwijnen.