Frans Goris heeft er bijna 40 jaar als cafébaas opzitten en denkt stilaan aan zijn pensioen, al is stilzitten niet bepaald zijn favoriete bezigheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Frans Goris heeft er bijna 40 jaar als cafébaas opzitten en denkt stilaan aan zijn pensioen, al is stilzitten niet bepaald zijn favoriete bezigheid. © Vertommen

Cafébaas Frans Goris (75) trekt na 40 jaar de deur van café Universum dicht: “Ik ben al twee keer dood geweest. Tijd om het rustiger aan te doen”

LeuvenHij omschrijft zichzelf als één van de peetvaders van de Leuvense horeca en met bijna 40 jaar als cafébaas op de teller is dat niet onterecht. We hebben het uiteraard over Frans Goris (75), die helaas voor de klanten een minder leuke aankondiging doet over zijn zaak Universum op de hoek van het Herbert Hooverplein met de Tiensestraat. “In februari volgend jaar bestaat de zaak 40 jaar en ben ik 76 jaar jong. Het is stilaan genoeg geweest”, aldus Frans.

1 reactie

  • Luc stroobants

    1 jaar geleden
    Nondepippe en ik dacht juist nog zo lekkere kippetje te komen eten met die zo lekkere compotte en daarna e lekker craime glaske en ne caputchino. Aller Frans bedankt beste man voor al die jaren die je ons Leuvenaars de dorst leste en ons bourgondische maagjes liet vullen met al je lekkers. Geniet van je pensioen maar vergeet zeker niet je petermanneke te drinken. Succes Maatje