Zelf T-shirts bedrukken tijdens kinderfeestjes

Tania Van Haver en enkele van de kinderen zijn fier op hun afgewerkt T-shirt.
Geert De Rycke Tania Van Haver en enkele van de kinderen zijn fier op hun afgewerkt T-shirt.
Tania Van Haver organiseert bijzondere kinderfeestje. Tijdens het feest kunnen kinderen zelf een leuke T-shirt maken.

“Ik breng steeds zes themamappen mee naar feestjes: unicorn, cupcake, ijsje model, zeemeermin en robot. Daar ging ik thuis al mee aan de slag: de vormpjes werden digitaal getekend en uitgesneden. Een hoop werk nog voordat het feestje begint. Maar erg fijn om te doen en heel fijn om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn”, zegt Tania Van Haver Inkie.be. “Kinderen kunnen tijdens het feestje zelf hun T-shirt samenstellen aan de hand van de figuren en tekst. Ik werk ze dan af.”

Tania is eigenlijk voltijds leerkracht en geeft multimedia. “Mijn passie in grafisch ontwerpen komt zowel tijdens mijn hoofdberoep als bij mijn bijberoep aan bod”, zegt Tania. Met haar workshops ‘leuke T-shirts maken’ wil ze iedereen de kans geven om te ontdekken hoe fijn het is.

Info: www.Inkie.be.

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.