Twee fotowedstrijden rond beeldenexpo op Dries

Wie een selfie maakt op de bank, naast het kunstwerk “Dood” kan een prijs winnen.
RV Wie een selfie maakt op de bank, naast het kunstwerk “Dood” kan een prijs winnen.
Vereniging Het Middelpunt, die momenteel de tweejaarlijkse openlucht beeldententoonstelling organiseert, koppelt aan de expo ook twee fotowedstrijden. 

Tot 14 april loopt de tentoonstelling op en rond de Dries in Opdorp met beeldhouwwerken van een zestigtal kunstenaars tussen de duizenden bloeiende paasbloemen. De organisatoren hebben prijzen in petto voor wie naar de tentoonstelling komt, een mooie foto post van de kunstwerken op de Dries in interactie met de omgeving en bezoekers en die op de Facebookpagina van Het Middelpunt plaatst. “Bovendien schenkt kunstenaar Marf drie van zijn ‘ovengodjes’ weg aan diegene die een selfie post op zijn Facebookpagina, zittend naast de het werk ‘dood’ op de tuinbank naast de kerk van Opdorp”, zegt Firmin De Brandt van Het Middelpunt. 

“De ‘ovengodjes’ zijn kleine keramische beeldjes ter bescherming van grotere sculpturen tijdens het keramisch bakproces. Ze worden samen met het groot beeld in de oven geplaatst als een soort geluksbrenger, zodat de bak zal lukken.” 

De openlucht beeldententoonstelling op de Dries in Opdorp loopt tot 14 april.
RV De openlucht beeldententoonstelling op de Dries in Opdorp loopt tot 14 april.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.